Cipr Greige – 6,1 x 37 cm – Prisbasker

Original price was: 799 kr..Current price is: 349 kr..

Opnå den fine herregårdsstil med Cipr. Du kan her få Cipr i den smukke farve Greige med et format på 6,1 x 37 cm, som gør fliserne ideelle til at ligge i sildebensmønster – både på gulvet og væggen.

Cipr er en keramisk flise, hvilket betyder at du let kan bruge afkalkning- og rengøringsmidler uden bekymring. Fliserne har en mindre variation i størrelser og nuancer på farverne samt en let afrundet kant, hvorfor fugen bør være minimum 3 mm eller mere.

** Månedens prisbasker / forbehold for mellemsalg / tages ej retur **

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Klasse 4
  • Flisetykkelse: 6 mm
  • Overflade: Blank
  • Normal leveringstid: ca 2-3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Farve

Vejl. pris

Sale

6,1 x 37 cm

Greige

799 kr.

349 kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.