Dolomite Verde marmorlook – Flere størrelser – Prisbasker

Med Dolomite Verde flisen får du en eksklusiv, italiensk designflise med det smukkeste, grønne marmor look, der ligner den klassiske Verde Alpi. Serien kan, med sit brede udvalg af størrelser, let bruges i hele hjemmet. De store formater er specielt gode at anvende til brusenicher og som bagplade i køkkenet.

Ligesom ved ægte marmor, vil Dolomite Verde serien have en naturlig variation fra flise til flise. På den måde får du det perfekte uperfekte look med variation i det grønne mønster uden at skulle udføre særlig pleje. Flisen er nemlig keramisk og kræver derfor ikke særlig pleje. Den tåler alt rengøring og kalkfjerner, så du kan let gøre den rent uden at bekymre dig.

** Månedens prisbasker / forbehold for mellemsalg / tages ej retur **

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Klasse 4
  • Overflade: Blank
  • Normal leveringstid: Typisk lagervare. Skal varen skaffes hjem er leveringstiden ca 3 uger. 
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.