Flisekryds til keramiske havefliser

Original price was: 329 kr..Current price is: 189 kr..

Vælg imellem T-kryds eller X-kryds

Det er vigtigt at bruge afstandskryds i mellem de keramiske fliser, da det giver en ensartede fugeafstand og samtidig er med til at fiksere fliserne imod hinanden. Afstandskrydsene er 10mm høje, hvor fliserne er 20mm og de vil derfor ikke blive synlige, når du efterfølgende fylder fugerne med sand.

T-krydsene er egnet til de fliser der til monteres forskudt – f.eks. 40×120 eller 60x120cm

Der er 100 kryds pr pose, hvilket rækker til ca 25m2 i 60x60x2cm

 

-
+
Beskrivelse
Til 3mm x H. 10mm x B. 55mm. Pose a. 100 stk = Til ca. 25m2 60 x 60cm fliser.
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Du kunne også være interesseret i...

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.