Jura Classic med stone-look – 60 x 60 cm – Black Week

Jura flisen i farven Classic er inspireret af stenene fra Jurabjergene i Schweiz og Frankrig, der skaber det fineste udtryk på fliserne. Der er på nogle af fliserne aftryk fra jura-tiden, der gør denne serie utrolig interessant og skiller sig ud fra andre.

Fliserne har en naturlig variation fra flise til flise – nøjagtig som ægte kalksten. Fordelen er dog at disse keramiske fliser ikke kræver særlig pleje, og tåler alt rengøring og kalkfjerner.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse
Specifikationer
  • Overflade: Mat, R10
  • Tykkelse 9 mm
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Størrelse

30 x 60 cm, 45 x 90 cm, 60 x 60 cm, 60 x 120 cm, 90 x 90 cm, 90 x 270 cm, 120 x 120 cm, 120 x 270 cm, 5 x 60 cm (sokkelkant), 5 x 90 cm (sokkelkant), 5 x 120 cm (sokkelkant)

Farve

Grey, Classic, Light

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.