New Yorker Brusevæg

5.995 kr.

Eksklusiv bruseløsning i New Yorker look! Super lækker finish, der er optimeret og velegnet til kontakt med vand. Bemærk f.eks. at “sprosserne” er integreret i glasset, hvilket gør den daglige rengøring meget lettere og du risikerer ikke at ødelægge sprosserne med rengøringsartikler eller bruseskraberen.

Dertil kommer at den ene side af glasset er nano-coated således vandet lettere preller af. Den nano-coated side er markeret med et aftageligt klistermærke, så husk at vend den imod vandsiden 😉

Selve bruseløsningen monteres let i den medfølgende vægprofil og stabiliseringstangen kan afkortes efter behov.

OBS – Vægprofilen rengøres med almindelige rengørings- og afkalkningsprodukter, men må ikke rengøres med grove svampe eller produkter med slibende funktion.

 

OBS – Prisen er ekskl. levering

 

Specifikationer
  • 8 mm sikkerhedsglas
  • Sort mat vægprofil
  • Sort stabiliseringsstang fra glas til væg (100cm)
  • Gummistrimmel til bund
  • Indvendig side af glasset er nano-coated
  • Mål: B:100 x H:200cm 
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser