New Yorker Brusevæg

Eksklusiv bruseløsning i New Yorker look! Super lækker finish, der er optimeret og velegnet til kontakt med vand. Bemærk f.eks. at “sprosserne” er integreret i glasset, hvilket gør den daglige rengøring meget lettere og du risikerer ikke at ødelægge sprosserne med rengøringsartikler eller bruseskraberen.

Dertil kommer at den ene side af glasset er nano-coated således vandet lettere preller af. Den nano-coated side er markeret med et aftageligt klistermærke, så husk at vend den imod vandsiden 😉

Selve bruseløsningen monteres let i den medfølgende vægprofil og stabiliseringstangen kan afkortes efter behov.

OBS – Vægprofilen rengøres med almindelige rengørings- og afkalkningsprodukter, men må ikke rengøres med grove svampe eller produkter med slibende funktion.

 

OBS – Prisen er ekskl. levering

 

Specifikationer
  • 8 mm sikkerhedsglas
  • Sort mat vægprofil
  • Sort stabiliseringsstang fra glas til væg (100cm)
  • Gummistrimmel til bund
  • Indvendig side af glasset er nano-coated
  • Mål: B:100 x H:200cm 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.