Palazzo – topplade

Original price was: 6.100 kr..Current price is: 2.995 kr..

Med en topplade til Palazzo badekaret får du ekstra funktionalitet og uendelige muligheder. Skab en dejlig, afslappet stemning med stearinlys på pladen, tag en dessert med og spis den, eller tag højtaleren med. Mulighederne er mange.

Toppladen er som standard hvid, men kan tilkøbes i 40 andre farver, samt yderligere 1600 RAL farver. På den måde får du en topplade til badekaret, der passer perfekt ind i din indretning. Hvis du ønsker en anden farve, skal du blot skrive det i kommentarfeltet på din forespørgsel – så tilretter vi det i dit endelige tilbud.

-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.