Sildeben vægfliser – 10 forskellige farver

699 kr.

Sildebensmønsteret er både klassisk men også super moderne. Flisernes format og farver, gør det muligt at lave sit helt eget og unikke look.
Bemærk at der er 2 varianter af stavene; en højre og venstrevendt, og vil du lave det helt klassiske mønstre skal du blot købe 50/50 af hver variant.

 

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Mål: 18,6 x 5,2 cm
  • 0,50m2 pr kasse (48 fliser)
  • Kun eget som vægflise
  • Produceret i hvid ler af højeste kvalitet
  • Normal leveringstid: 2-3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser