Tapwell betjeningsplade DUO112 – Copper – Månedens Prisbasker

Betjeningsplade, trykknap, skylleknap – Kært barn har mange navne, men med DUO112 fra Tapwell får du en betjeningsplade/trykknap i et stilrent og klassisk design. Vælg farven Copper og spar 32% på Månedens Prisbasker

OBS – Vær opmærksom på om betjeningspladen er kompatibel med dit WC-fikstur. Betjeningspladen passer til Geberits WC-element Sigma serien 112 cm høj og Sigma TEK 120 cm.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse
Specifikationer
  • Bredde: 250 mm
  • Højde: 170 mm
  • Passer til Geberits WC-element Sigma serien 112 cm høj samt Sigma TEK 120 cm
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Farve

Black Chrome, Brass, Bronze, Brushed Black Chrome, Brushed Platinum, Chrome, Copper, Honey Gold, Matte Black

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.