Tapwell håndbrusesæt DSO ZSAL300, Brushed Platinum – Lagersalg

Original price was: 2.090 kr..Current price is: 1.149 kr..

OBS: LAGERSALG – Der er begrænset mængde. Tilbud gælder KUN så længe lager haves. Tilbud/ordre er kun gældende, når der er accepteret fra både dig og os. Produkterne sælges efter først-til-mølle-princippet.

Håndbrusesæt DSO ZSAL300 fra Tapwell i et moderne design, produceret i metal. Sættet består af en stilren håndbruser med en bruseslange på 1,5 meter. Brusestanden er 90 cm med justerbare vægbeslag på 50-84 cm. Findes i forskellige farver, så du kan vælge den perfekte hjem til dig.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Højde: 900 mm
  • Antal greb: One
  • Dimension udløb: 1/2″
  • Bygget: Nej
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Farve

Black Chrome, Brass, Bronze, Brushed Black Chrome, Brushed Platinum, Chrome, Copper, Honey Gold, Matte Black

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.