Antico højskab – Flere størrelser

7.195 kr.11.495 kr.

Med et Antico højskab får du et stramt, italiensk design med et nordisk touch. Højskabet er fuld fineret, indvendigt og udvendigt, i røget eg med sortspartlede knaster. Det naturlige udtryk spreder sig fra fronterne til siderne på møblet, hvilket skaber en elegant overgang uden greb eller samlinger til at bryde overfladen.

Du kan vælge dit Antico højskab med bredden 25, 35 eller 45 cm, højden 126 eller 158 cm samt om lågerne skal være højre- eller venstrehængslet. Inde i højskabet finder du 1 fast hylde i center samt 3 eller 4 glashylder, der skaber en masse opbevaringsplads.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Leveringstid: ca. 5 uger fra ordredato
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Bredde

25 cm, 35 cm, 45 cm

Højde

126 cm, 158 cm

Dybde

20, 36

Skab hængsel

Venstre, Højre

Du kunne også være interesseret i...

-39%
4.195 kr.9.295 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.