ENZO overskab – Flere størrelser og overflader

4.195 kr.9.295 kr.

Med et ENZO overskab får du et stramt, italiensk design med et nordisk touch. Du kan vælge mellem 4 overflader: Just White, Cadore, Antico og Castagno Smoke. Vælger du en af de sidste tre, får du et fuldt fineret overskab, indvendigt og udvendigt. Det naturlige udtryk spreder sig fra fronterne til siderne på møblet, hvilket skaber en elegant overgang uden greb eller samlinger til at bryde overfladen.

Du kan vælge dit ENZO overskab i flere størrelser. Ønsker du et skab med en låge, kan du vælge bredden 25, 35 eller 45 cm, højden 70 eller 90 cm og om lågen skal være med eller uden spejl. Drømmer du om et dobbeltskab kan du vælge bredderne 70 eller 90 cm, samme højder som før og igen, om der skal spejl på eller ej. Fælles for alle størrelserne er, at alle lågerne har soft-close og at du indvendigt finder hylder i røgfarvet glas, der giver en fin detalje og gør skabet ekstra praktisk.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
 • 100% italiensk design, produktion og kvalitet
 • Bredde: 25 cm, 35 cm, 45 cm, 70 cm og 90 cm
 • Højde: 70 cm
 • Dybde: 20 cm
 • Grebsfrieskuffer med soft-close
 • Glashylder: 2 ved en højde på 70 cm og 3 ved en højde på 90 cm
 • Skabet leveres fuldt samlet i en kasse
 • Leveringstid: 6 uger fra ordredato
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Overflade

Antico, Cadore, Castagno Smoke, Just White

Bredde

25 cm – Højrehængslet, 25 cm – Venstrehængslet, 35 cm – Højrehængslet, 35 cm – Venstrehængslet, 45 cm – Højrehængslet, 45 cm – Venstrehængslet, 70 cm – Dobbeltskab, 90 cm – Dobbeltskab

Højde

70 cm, 90 cm

Spejllåge

Uden spejllåge, Med spejllåge

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.