App serie – Vægflise

69 kr.1.199 kr.

App er en serie af fliser med 12 smukke og solide farver. Fliserne er håndlavet og der kan derfor forekomme forskelle fra flise til flise – en del af charmen. Med denne serie har du mulighed for at lade kreativiteten slippe løs i et hav af farvekombinationer og mønstre. Du kan også køre den monokrome vej og bruge den samme flise på hele overfladen. Begge løsninger egner sig smukt i brusenichen eller som stænkplade i køkkenet.

Du kan vælge den klassiske flise på 5 x 20 cm og kombinere det med den tyndere pencil-flise på 1,1 x 20 cm. Brug pencil-flisen som et brud i det klassiske, og skab et helt unikt look i hjemmet.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 5 cm x 20 cm
  • Tykkelse: 8,5 cm
  • Kun egnet som vægflise
  • Produceret i hvid ler af højeste kvalitet
  • Normal leveringstid: 2-3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Størrelse

5 x 20 cm, Pencil – 1,1 x 20 cm

Farve

Bordeaux, Green, Mint, Ocean, White, Aloe, Berry, Lavender, Lobster, Musk, Mustard, Nude, Tangerine, Tuareg, White Raw, Cacao

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.