Bari – On wall badekar – 155×65

17.495 kr.

Superflot fritstående badekar, som er designet og produceret i Italien.
Medium range er udformet i et solidt materiale, hvor karets overflade efterfølgende er coated i mat hvid. Karet er således ikke massiv gennemfarvet, men alligevel får du et smukt og holdbart kar, der er:

 • UV-resistent, hvilket gør at materialet ikke gulner med tiden.
 • Silkeblød overflade, der er let at vedligeholde
 • Skader kan let udbedres og kan som oftes pudes væk.

Det leveres inkl. bundventil og vandlås. Karrets indvendige hjørner af let afrundet, således det er lettere at rengøre, og du må selvfølgelig gerne anvende kalkfjerner.

Bemærk – Dette kar kræver specialopbygning i gulvet, da der ikke er plads til rørføring i mellem karets bund og gulvet (se stregtegning).

OBS – Leveringstiden er typisk 3-4 uger fra ordredato.
(Armatur medfølger ikke).

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
 • 100% Italiensk design og produktion
 • Coated mat hvid overflade på et helstøbt kar
 • Bundventil med vandlås medfølger
 • Kapacitet: ca. 260 liter
 • Specifikationer: L155 x B65 x H45cm
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.