Just White vaskeskab 105 cm med 2 skuffer inkl. vask

Original price was: 22.995 kr..Current price is: 15.995 kr..

Italiensk designmøbel/vaskeskab i flere størrelser, lækker finish og hurtig levering…

Det som kendetegner ENZO – Just White, er minimalisme og stramt italienske design.

De elegante grebsfrie skufferfronter møder korpussiderne i et 45grader skarpt smig, hvilket giver et elegant minimalistisk udtryk, hvor der ikke er nogen greb eller samlinger som bryder overfladen. Skufferne er naturligvis med soft-close skinner fra Blum, som anses for at være de bedste på markedet. Den nederste skuffe åbnes ved at gribe fat under skuffen.

Møblet er mat lakeret (både udvendig og indvendig) i SUPERWHITE,  som passer perfekt til den hvide matte vaskebordplade. Med andre ord, hvis du ønsker et æggefarvet, rå-hvidt, off-white møbel, så dette ikke det ikke møblet for dig – vores møbel er Just White!  (NCS S0500-N mat) .

Til at fuldende det minimalistiske look er vaskebordpladen lavet i 12 mm Aquatek Solid Surface, hvor du frit kan vælge imellem 2 forskellige design vaske, som alle er lette at rengøre. Alle vaske kommer uden overløb, og du bestemmer selv om du ønsker med eller uden hanehul i bordpladen. Husk at vi giver 5 års garanti på alle vaskebordplader i Aquatek.

Dine fordele ved ENZO – Just White:

  • 100% italiensk design, produktion og kvalitet
  • 12 mm mat hvid Aquatek vaskebordplade med 5 års garanti
  • Grebsfrieskuffer med soft-close
  • Antiskridmåtter i alle skuffer
  • Møblet kommer samlet og bordpladen skal blot monteres
  • Blum skinnesystem (25 års garanti)

 

Størrelserne 70, 90 og 120cm er typisk lagervarer (Mellemsalg forbehold). Såfremt møblet skal skaffes hjem har Italien er leveringstiden 6 uger.

Vi leverer Enzo – Just White til hele landet, herunder til: Århus/Østjylland, Aalborg, Odense, København og Sjælland m.v.

OBS – Leveringstiden er 4-5 uger fra ordredato.

 

Længde:    105,3 cm
Dybde:         50,0 cm
Højde:          50,0 cm

Ikke på lager

Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.