Nakkepude til badekar med rund karkant

Original price was: 1.495 kr..Current price is: 1.095 kr..

Skab en fantastisk oplevelse i badekaret med en nakkepude til rund kant. Det er det perfekte tilbehør til at fuldende en wellness-oplevelse på badeværelset, og skabe kvalitetstid i badekaret.

Nakkepuden er udformet i sort polyurethane gel, som er super fleksibel og gør, at den holder sin form. Den passer til alle vores badekar med smal kant.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Polyurethane gel
  • Formstabil
  • Passer til badekar med smal karkant
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.