N.Y. serie – Vægflise

598 kr.

Med N.Y. serien har du mulighed for at skabe et klassisk, håndlavet udtryk i dit hjem. Vælg mellem 10 forskellige farver i det fine format 6 x 24,6 cm, der kan bruges på et utal af måder – Sæt dem på langs i brusenichen eller lav sildebensmønster i stænkpladen.

Serien har en naturlig variation fra flise til flise, med 48 forskellige varianter i hver farve, der giver ekstra charme til din indretning og får det til at ligne, at hver flise er håndlavet. N.Y. er også let at vedligeholde, da det er en keramisk flise. Du kan derfor nemt bruge rengøringsmidler og afkalkning uden bekymringer.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Kun egnet som vægflise
  • Produceret i hvid ler af højeste kvalitet
  • Normal leveringstid: 2-3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.