Højskabe og sideskabe – 5 forskellige modeller

4.495 kr.8.995 kr.

Fuldend dit badeværelse med et smukt og praktisk højskab i samme finish som NATUR snedker badmøblerne.  Med Snedker NATUR Højskabe får du en perfekt kombination af kvalitet, æstetik og funktionalitet, der med garanti vil bringe glæde og velvære!  Vælg imellem 3 forskellige højskabe (højskabet med låger kan både venstre- og højrehængsles), og 2 sideskabe.

OBS – Såfremt varer ikke er på lager er forventet leveringstid omring 6-8 uger fra ordredato.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Højskabet er fuldt samlet ved afhentning/levering
  • Høskabet er behandlet med 2 x olie
  • Skuffer er massiv eg
  • Korpus og hylder er eg finer
  • Vi leverer Snedker NATUR Højskabe i: København, Aarhus/Østjylland, Aalborg, Randers, Vejle, Odense, Esbjerg, Odense, København og Sjælland m.v.

Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Vælg skab

(4920) – Højskab med 2 skuffer og 3 faste hylder, (4921) – Højskab med 5 faste hylder, (4922) – Højskab HØJRE hængslet med 2 låger og 5 faste hylder, (4922) – Højskab VENSTRE hængslet med 2 låger og 5 faste hylder, (4923) – Sideskab med HØJRE hængslet låge og 2 faste hylder, (4923) – Sideskab med VENSTRE hængslet låge og 2 faste hylder, (4924) – Sideskab med 2 skuffer og 1 fast hylde

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser