NORDIC overskab, med eller uden glaslåge – 70 x 35 cm

4.695 kr.4.995 kr.

Med NORDIC overskabet får du et elegant og tidsløst design, der løfter funktionalitet og æstetik til nye højder. Med sine materialer af høj kvalitet og nøje udvalgte funktioner, får du et elegant højskab, der fremhæver det væsentlige i det enkle. Overskabet har 2 glashylder, så du kan få plads til dine yndlings-badeværelsesartikler.

NORDIC kan tilpasses til dine ønsker. Vælg mellem 7 eksklusive træfinerer og 45 smukke design-farver. Når du har valgt din træfiner eller farve, skriver du blot navnet på den i Farvevalg feltet, og så får vi specialbestilt møblet til dig. Se alle mulighederne i billedgalleriet. Du vælger også selv, om dit overskab skal være med eller uden røg-farvet glaslåge.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Højde: 70 cm
  • Bredde: 35 cm
  • Dybde: 20 cm
  • Låger med push-funktion
  • Møblet leveres fuldt samlet i én kasse
  • Leveringstid: Ca. 6 uger fra ordredato
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Skabslåge

Trælåge, Glaslåge

Skab hængsel

Venstre, Højre

Du kunne også være interesseret i...

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.