NORDIC højskab, med eller uden glaslåge – Flere størrelser

11.895 kr.19.495 kr.

Med NORDIC højskabet får du et elegant og tidsløst design, der løfter funktionalitet og æstetik til nye højder. Med sine materialer af høj kvalitet og nøje udvalgte funktioner, får du et elegant højskab, der fremhæver det væsentlige i det enkle. Højskabet har 4 glashylder og 1 fast træhylde, så du kan få plads til alle dine badeværelsesartikler i et skab.

NORDIC kan tilpasses til dine ønsker. Vælg mellem 7 eksklusive træfinerer og 45 smukke design-farver. Når du har valgt din træfiner eller farve, skriver du blot navnet på den i Farvevalg feltet, og så får vi specialbestilt møblet til dig. Se alle mulighederne i billedgalleriet. Du vælger også selv, om dit højskab skal være 35 eller 66 cm bredt og om det skal være med eller uden røg-farvet glaslåge.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Højde: 170 cm
  • Bredde: 35 og 66 cm
  • Dybde: 25 cm
  • Låger med push-funktion
  • Møblet leveres fuldt samlet i én kasse
  • Leveringstid: Ca. 6 uger fra ordredato
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Bredde

66 cm, 35 cm

Låge

Trælåge, højrehængslet, Trælåge, venstrehængslet, Glaslåge, højrehængset, Glaslåge, venstrehængslet, Trælåge, Glaslåge, højre side, Glaslåge, venstre side

Du kunne også være interesseret i...

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.