Porcelæn bundventil – Mini Snedker

349 kr.398 kr.

Få en porcelæns bundventil, der passer perfekt sammen med dit Mini Snedkermøbel.

Når du vælger en af disse bundventiler, er du garanteret at det matcher den vask, du har valgt til dit Mini Snedkermøbel. Du kan nemlig vælge mellem tre farver – Hvid blank, hvid mat og sort mat. På den måde kan du skabe et sømløst udtryk, du bliver glad for langt ude i fremtiden. Bundventilerne kan monteres enten med eller uden klik-lukkefunktion, så det passer bedst til dit behov.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Kan monteres med eller uden klik-lukkefunktion
  • Passer til Mini Snedker badmøblet
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Bundventil

Hvid blank porcelæn, Hvid mat porcelæn, Sort mat porcelæn

Bundventil

Vejl. pris

Sale

Sort mat porcelæn, Hvid mat porcelæn

598 kr.

398 kr.

Hvid blank porcelæn

499 kr.

349 kr.

Du kunne også være interesseret i...

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.