Aquatek bundplade (Kun vask type 3C)

Original price was: 1.495 kr..Current price is: 995 kr..

Få et sømløst look i din håndvask med vores Aquatek bundplade.

Med denne bundplade får du et smukt udtryk med lige linjer, der skjuler bundventilen. Det er perfekt til dig, hvis du drømmer om en minimalistisk, luksus stil, hvor der kun skal fremhæves de ting, du ønsker. Skulle du placere bundpladen lidt skævt, eller have lyst til at fjerne den, følger en sugekop med.

Bundpladen er fremstillet af 100% hvid, gennemfarvet Aquatek. Det betyder, at hvis der skulle komme ridser, eller bundpladen skulle blive misfarvet, kan det let pudses væk.

*OBS: Bundpladen kan kun bruges til vask typen 3C

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Mål: 28,5 x 47,5 cm
  • Sugekop medfølger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.