SKYLAR LED Pendel – Flere størrelser

5.995 kr.6.995 kr.

Med en SKYLAR LED Pendel får du en elegant, mat sort pendel med et moderne touch. Det italienske design passer perfekt på badeværelset, men også over køkkenøen, på kontoret eller et fjerde sted.

Du kan vælge SKYLAR i tre størrelser – 120, 150 og 180 cm, så du kan vælge den, der passer bedst ind i dit rum.

Max monteringshøjde er 190 cm fra loftet.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer:
  • Længde: 120, 150 og 180 cm
  • Bredde: 20,4, 25,4 og 30,5 cm
  • 3000K
  • Leveringstid: 6 uger
  • Skafvare – ej returbar
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Længde

120 cm, 150 cm, 180 cm

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.