Rocco side- og overskabe – 40 forskellige farver

2.995 kr.13.995 kr.

Eksklusivt italiensk badmøbel/vaskeskab, der passer super flot til vores nordiske stil og indretning. Møblet er 100% designet og produceret i Italien, og produceres efter ordre.

Du kan vælge imellem over 40 forskellige farver i mat, højglans, eller indfarvet ask-finer. Se farvekort i billedgalleriet. Der medfølger desuden anti-skridmåtter i begge skuffer.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Overskab med 1 låge (B:35xH:70xD:20cm)
  • Højskab 2 låger (B:35xH:163xD:36cm)
  • Dobbelt højskab 4 låger (B:50xH:163xD:36cm)
  • Dobbelt højskab 4 låger (B:70xH:163xD:36cm)
  • Leveringstid: ca. 6 uger fra ordredato
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Vælg skab

Overskab med 1 låge, Højskab 2 låger, Dobbelt højskab 4 låger bredde 50cm, Dobbelt højskab 4 låger bredde 70cm

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.