Tapwell Classic badekåbekrog TA243 – Chrome – Månedens Prisbasker

Badekåbekrog classic TA243 fra Tapwell er en klassisk krog, der kan sammenlignes med dem, man finder i entréen. Denne krog har et stilrent og elegant design, der passer perfekt ind på de fleste badeværelser.

Vælger du badekåbekrogen i farven Chrome, sparer du lige nu 32%. Skab en rød tråd i hjemmet med hele Classic serien, som du kan se lige her.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Farve

Brass, Chrome

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.