Bone Ava – 60 x 60 cm – Prisbasker

Med Bone serien i farven Ava får du en flise med et autentisk naturstenslook, som giver varme og velvære. Du vil finde en naturlig variation fra flise til flise, nøjagtig som ved ægte natursten. Her opnår du dog de æstetiske fordele, uden at tænke på pleje. Det er nemlig en keramisk flise, hvilket betyder at den ikke kræver særlig pleje, samt at den tåler alt rengøring og kalkfjerner.

Bone Ava er egnet til alle rum i boligen og er perfekt til dig, hvis du ønsker en minimal fugebredde. Flisen er nemlig retskåret, så den kan blive så lille som muligt.

** Månedens prisbasker / forbehold for mellemsalg / tages ej retur **

 

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Retskåret kant
  • Tykkelse 9 mm
  • 1,08 m2 pr kasse / 3 fliser
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.