Tapwell Classic reserverulleholder TA234 – Chrome – Månedens Prisbasker

Reservepapirholder classic TA234 fra Tapwell har et smukt, klassisk design, med flere fine detaljer. Den passer perfekt ind på de mere herskabelige badeværelser, hvor der skal fremmes en fornemmelse af sofistikation og charme.

Vælg farven Chrome og spar 32%. Skab en rød tråd i hjemmet med hele Classic serien, som du kan se lige her.

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Farve

Brass, Chrome

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.