Tapwell håndklædehylde TA814 – Chrome – Månedens Prisbasker

Håndklædehylde TA814 fra Tapwell er en praktisk hylde, der har fire stænger du kan bruge til dit håndklæde eller til opbevaring. Du finder en ekstra stang under hylden også. Vælg farven Chrome og spar 32%.

Begrænset mængde – Tilbud gælder så længe lager haves

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse
Specifikationer
  • Bredde: 600 mm
  • Dybde: 305 mm
  • Højde: 114 mm
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Farve

Black Chrome, Brass, Bronze, Brushed Black Chrome, Brushed Platinum, Chrome, Copper, Honey Gold, Matte Black

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.