Vaskebowle – Emparador

Original price was: 5.495 kr..Current price is: 1.495 kr..

Udstillingsmodel – købt som beset

Vaskebowlen i farven Emparador er en klassisk bordstående vask, der vil skabe blikfang på ethvert badeværelse. Vasken er fremstillet i mørkegrå marmor og har lyse, naturlige detaljer.

Mangler du en vask lige her og nu? Denne vaskebowle er på lager og er klar til at blive sendt med det samme.

Begrænset mængde – Forbehold for mellemsalg

-
+
Beskrivelse
Specifikationer:
  • Diameter: 42 cm
  • Højde: 14 cm
  • Materiale: Marmor
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.