Beauty – Bordstående håndvask

8.395 kr.

Med den bordstående Beauty håndvask, giver du dit badeværelse ekstra finesse og detaljer. Håndvasken minimalistiske og moderne udtryk skaber et blikfang på badeværelset, uden at tage for meget opmærksomhed. Grundet formen og placeringen på bundventilen, kan du stille Beauty midt på dit badmøbel i helt klassisk stil, eller du kan have et smallere møbel og trække vasken ud over kanten, for at skabe et anderledes look.

Ud over at være smuk, er Beauty også fremstillet i hvid, mat Cristalplant, der er utrolig let at holde. Hvis du skulle komme til at ridse vasken, eller den skulle gulne med tiden, skal du blot pudse på stedet og så bliver den god som ny. Den tåler også kalkfjerner og normale rengøringsmidler, hvilket gør det endnu lettere at holde den ved lige.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer:
  • Mål: L 56 x H 86 x Ø 45 cm
  • Materiale: Cristalplant, hvid mat
  • Let at vedligeholde
  • Leveringtid: 5 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.