Slide marmorvask – L: 60 cm

25.895 kr.

Med Slide marmorvasken får du en smuk, rummelig håndvask, der skaber blikfang på badeværelset. Vasken er designet og produceret i Italien af højkvalitets marmor. Du kan vælge mellem 6 forskellige marmor-typer, for at få den der passer bedst til din personlige stil. Desuden vælger du også, om vasken skal være mat eller blank.

Med en størrelse på 60 x 35 x 13,5 cm får du en stor, fyldig vask, som giver dig en masse plads at arbejde med. Da vasken er produceret i marmor, skal du være opmærksom på, at den ikke tåler alle rengøringsmidler og afkalkningsmidler.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Marmor i høj kvalitet
  • Specifikationer: L: 60 cm D: 35 cm H: 13,5 cm
  • OBS: Vasken har ikke overløb
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Farve

Arabescato Corchia, Bianco de Carrara, Emperador Dark, Fior di Pesco Carnico, Grigio Collemandina, Nero Marquinia, Pietra Grey, Rosso Levanto

Overflade

Blank, Mat

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.