Wood on White Antico 70 cm med 2 skuffer og inkl. vask – Black Week

Original price was: 18.995 kr..Current price is: 5.995 kr..

Når du vælger Wood on White Antico får du elegante, grebsfrie skuffe-fronter i eg-finer med sortspartlede knaster, rammet ind i en mat, hvidlakeret ramme. Kontrasten forstærkes i detaljerne, hvor begge skuffer og sider mødes i et skarpt smig, der giver et luksuriøst udtryk uden greb eller samlinger, der bryder overfladen. Du vil også opleve skuffer med soft-close, som giver en ekstra wow-faktor.

I kontrast til det naturlige look på møblet finder du en vaskebordplade lavet i 12 mm Aquatek Solid Surface, hvor du kan vælge mellem 2 designs. Materialet er utrolig let at rengøre, da ridser og misfarvning nemt kan pudses væk. Begge vaske kommer uden overløb, og du bestemmer selv om du ønsker med eller uden hanehul i bordpladen.

Dine fordele ved Wood on White Antico:

 • 100% italiensk design, produktion og kvalitet
 • 12 mm mat hvid Aquatek vaskebordplade med 5 års garanti
 • Grebsfrieskuffer med soft-close
 • Møblet kommer samlet og bordpladen skal blot monteres
 • Blum skinnesystem med 25 års garanti

OBS: Begrænset mængde – Tilbud gælder så længe lager haves. Tages forbehold for mellemsalg.

Ikke på lager

Beskrivelse
Specifikationer:
 • Længde: 70 cm
 • Dybde: 50 cm
 • Højde: 50 cm
 • Møblet kommer samlet og bordpladen skal blot monteres
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.