Arki Beige med naturstenslook – 60 x 120 cm – Black Week

Med Arki Beige får du en flise i autentisk naturstenslook, med en naturlig variation fra flise til flise. Den beige farve giver varme og ro, og passer til alle rum i hjemmet – både på gulv og væg. Brug den i brusenichen på badeværelset, på gulvet i entreen eller som stænkplade i køkkenet.

Da Arki Beige er en keramisk flise med naturstenslook får du det bedste fra begge verdner – Du får det smukke udtryk, mens flisen er let at rengøre. Den kræver ikke særlig pleje, og tåler alt rengøring og kalkfjerner. Flisen har også lige-skåret kanter, så du kan lægge dem med minimal fuge.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Retskåret kant
  • Klasse 5, frostsikker
  • Flisetykkelse: 9 mm
  • Overflade: R9
  • Normal leveringstid: 3-4 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.