HAVEN M2 – 120 x 120 cm

Original price was: 5.400 kr..Current price is: 1.890 kr..

Med HAVEN M2 i størrelsen 120 x 120 cm skaber du det smukkeste blikfang på badeværelset. Med sin anderledes form og lyse baggrundslys får dit badeværelse et helt unikt udtryk.

OBS – Begrænset mængde. Tilbud gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for mellemsalg.

Ikke på lager

Beskrivelse
Specifikationer
  • Mål: 120 x 120 cm
  • 18W LED
  • 3000K
  • IP44
  • 2220lm
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.