Sanded Wood Brown trælook – Gulv og vægflise

Sanded Wood Brown er en keramisk flise med et råt, forskallet træ-look. Du får her et unikt og spændende “shabby chic” look med rester af maling og slidtage, hvilket får plankerne til at fremstå en del ældre end de er. Med en stor variation fra flise til flise, får du her en stil, der gør hjemmet hyggeligt, karakterfyldt og personligt.

Med Sanded Wood Brown er der opnået den perfekte farvekombination af varme, lyse og mørke nuancer, der støtter op om det fede udtryk. Da flisen er keramisk, kan du let bruge alt rengøring og kalkfjerner, hvilket gør det utrolig nemt at vedligeholde dem.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Retskåret kant
  • Klasse 4
  • Flisetykkelse: 8,5 – 10 mm
  • Overflade: R10
  • Normal leveringstid: 3-4 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.