Klassisk serie Sky – 15 x 15 cm (9 m2)

Original price was: 3.600 kr..Current price is: 1.995 kr..

Med Klassisk serien i farven Sky får du en super smuk flise, der passer perfekt ind i den skandinaviske indretning. Den helt lyse, blå flise giver et let og lækkert look, der kan bruges både som stænkplade i køkkenet eller i brusenichen på badeværelset.

Du kan her få flisen i 15 x 15 cm. Flisen sælges i partier af 9 m2, hvoraf der er 3 partier i alt. Det er ikke muligt at bryde partierne – Hvis du derfor ønsker at bestille 12 m2, skal du købe 2 restpartier.

3 RESTPARTIER AF:
9 kasser = 9 m2 (Sælges kun samlet / tages ej retur)
Før 3.600,- inkl. moms
Nu 1.995,- inkl. moms

** Der tages forbehold for mellemsalg / tages ej retur  **

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Kun eget som vægflise
  • Produceret i hvid ler af højeste kvalitet
  • Leveringstid: 1 uge
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.