Spazio Chiaroscuro – tusindvis af farver

149 kr.849 kr.

Super flot spartelmasse med strøg og changerende farvespil. Spazio Chiaroscuro er et enkeltkomponent dekorationssystem designet til væg, hvilket betyder at det kommer færdigt blandet i en spand á 1,5 kg. Produktet kan kun anvendes på vægge, og er ikke eget til gulv og brusenicher.Spazio Chiaroscuro har en udtryksfuld og elegant mat overflade finish, der er præget strøg- og skyggeeffekter. Effekterne kan enten fremhæves eller tones ned afhængigt af intensiteten og bredden af strøgene med spartelbrættet. Og det mest fantastiske er, at du kan vælge alle farverne i NCS-skalaen og du har således flere tusinde farver at vælge imellem.

Er der risiko for at overfladen udsættes for vandstænk eller skal den kunne aftørres, så skal væggen have en beskyttende topcoating i enten en mat finish, satin finish eller glossy finish. OBS – topcoatingen ændre grundfarven. (Spazio Chiaroscuro er ikke godkendt til anvendelse i brusenicher, men kan selvfølgelig bruges på badeværelsets øvrige vægge).

Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Let at arbejde med
  • 1,5 kg spartelmasse rækker til 6 m2 (inklusiv 2 lag)
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Materialeliste

Spazio Metal spartelbræt (8×20 cm), Spazio Primer (2 kg pr. spand = 8 m2), Spazio Fondo (10 kg pr. spand = 11 m2), Spazio Chiaroscuro (1,5 kg pr. spand = 6 m2), Spazio Coating: mat, satin, glossy (2 kg pr. spand = 13 m2)

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser