Spazio Chiaroscuro – tusindvis af farver

149 kr.849 kr.

Super flot spartelmasse med strøg og changerende farvespil. Spazio Chiaroscuro er et enkeltkomponent dekorationssystem designet til væg, hvilket betyder at det kommer færdigt blandet i en spand á 1,5 kg. Produktet kan kun anvendes på vægge, og er ikke eget til gulv og brusenicher.Spazio Chiaroscuro har en udtryksfuld og elegant mat overflade finish, der er præget strøg- og skyggeeffekter. Effekterne kan enten fremhæves eller tones ned afhængigt af intensiteten og bredden af strøgene med spartelbrættet. Og det mest fantastiske er, at du kan vælge alle farverne i NCS-skalaen og du har således flere tusinde farver at vælge imellem.

Er der risiko for at overfladen udsættes for vandstænk eller skal den kunne aftørres, så skal væggen have en beskyttende topcoating i enten en mat finish, satin finish eller glossy finish. OBS – topcoatingen ændre grundfarven. (Spazio Chiaroscuro er ikke godkendt til anvendelse i brusenicher, men kan selvfølgelig bruges på badeværelsets øvrige vægge).

Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Let at arbejde med
  • 1,5 kg spartelmasse rækker til 6 m2 (inklusiv 2 lag)
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Materialeliste

Spazio Metal spartelbræt (8×20 cm), Spazio Primer (2 kg pr. spand = 8 m2), Spazio Fondo (10 kg pr. spand = 11 m2), Spazio Chiaroscuro (1,5 kg pr. spand = 6 m2), Spazio Coating: mat, satin, glossy (2 kg pr. spand = 13 m2)

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.