Spazio Metallo Copper (Kobber)

149 kr.849 kr.

Super flot spartelmasse med metaleffekt. SpazioMetallo er et enkeltkomponent dekorationssystem designet til væg, hvilket betyder at det kommer færdigt blandet i en spand á 1,5 kg. Produktet kan kun anvendes på vægge, og er ikke eget til gulv og brusenicher.SpazioMetallo har en udtryksfuld og elegant mat metallisk finish, der er præget af lys og skyggeeffekter. Effekterne kan enten fremhæves eller tones ned afhængigt af intensiteten og bredden af strøgene med spartelbrættet. Den changerende metal-effekt ændres kontinuerligt afhængigt af lysets vinkel takket være overfladenes metalliske refleksioner.

Er der risiko for at overfladen udsættes for vandstænk eller skal den kunne aftørres, så skal væggen have en beskyttende topcoating i enten en mat finish, satin finish eller glossy finish. (Produktet er ikke godkendt til anvendelse i brusenicher, men kan selvfølgelig bruges på badeværelsets øvrige vægge)

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Let at arbejde med
  • 2 kg spartelmasse rækker til ca 6 m2 (inklusiv 2 lag på væg uden struktur)
  • Leveringstid: ca 2 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Materiale

Spazio Metal spartelbræt (8×20 cm), Spazio Primer (2 kg pr. spand = 8 m2), Spazio Fondo (10 kg pr. spand = 11 m2), Spazio Metallo Copper (1,5 kg pr. spand = 6 m2), Spazio Coating: mat, satin, glossy (2 kg pr. spand = 13 m2), Spazio Metallo Copper (2 kg pr. spand = 6 m2)

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.