Spazio Metallo grigio (Grå)

149 kr.849 kr.

Super flot spartelmasse med metaleffekt. SpazioMetallo er et enkeltkomponent dekorationssystem designet til væg, hvilket betyder at det kommer færdigt blandet i en spand á 1,5 kg. Produktet kan kun anvendes på vægge, og er ikke eget til gulv og brusenicher.

SpazioMetallo har en udtryksfuld og elegant mat metallisk finish, der er præget af lys og skyggeeffekter. Effekterne kan enten fremhæves eller tones ned afhængigt af intensiteten og bredden af strøgene med spartelbrættet. Den changerende metal-effekt ændres kontinuerligt afhængigt af lysets vinkel takket være overfladenes metalliske refleksioner.

Er der risiko for at overfladen udsættes for vandstænk eller skal den kunne aftørres, så skal væggen have en beskyttende topcoating i enten en mat finish, satin finish eller glossy finish. (Produktet er ikke godkendt til anvendelse i brusenicher, men kan selvfølgelig bruges på badeværelsets øvrige vægge).

Alle priser er vejledende – kontakt os gerne og få et konkret tilbud på materialer til dit projekt.

Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Let at arbejde med
  • 1,5 kg spartelmasse rækker til ca 6 m2 (inklusiv 2 lag på væg uden struktur)
  • Leveringstid: ca 2 uger
-
+
Bestillingsprocess
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser