Spejlskab med 1 låge og 2 glashylder – 45 cm

Original price was: 3.695 kr..Current price is: 2.695 kr..

Når du vælger et spejlskab fra Aarhus Bad & Fliser, får du et stykke eksklusivt, italiensk design ind på dit badeværelse. Spejlskabet har den fantastiske dobbeltfunktion som opbevaring og spejl – på begge sider af lågen. Skabet har 2 hylder, du kan bruge til at have dine vigtigste toiletsager på. Størrelsen passer perfekt ind på ethvert badeværelse med sin bredde på 45 cm, dybde på 12,6 cm og højde på 70 cm. Du vælger selvfølgelig også selv, om spejlet skal være højre- eller venstrehængslet.

Spejlskabet kan næsten tilpasses specifikt til dine ønsker. Overfladen på spejlskabte kan nemlig vælges i et hav af udtryk og nuancer som 10 træ-laminater eller 42 smukke farver, der kan vælges i enten mat lakering eller højglans. På den måde kan du få et skab, præcis som du drømmer om. Prisen for møblet er det samme, ligegyldigt hvilken overflade du vælger, så der er ingen grund til at begrænse sig. Du kan se alle mulighederne i billedgalleriet.

-
+

Beskrivelse
Specifikationer:
 • Bredde: 45 cm
 • Dybde: 12,6 cm
 • Højde: 70 cm
 • Overflade: Mat lakeret, højglans eller træ-laminat
 • Låger: 1
 • Hylder: 2
 • Leveringstid: Da møblet skal specialproduceres i Italien, er leveringstiden 6 uger efter godkendt tilbud
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

 1. Tilføj varer du ønsker
 2. Udfyld og afsend din ordre til os
 3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
 4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Hængsel

Højrehængslet, Venstrehængslet

Hængsel

Vejl. pris

Sale

Højrehængslet, Venstrehængslet

3.695 kr.

2.695 kr.

Du kunne også være interesseret i...

-25%
Original price was: 7.995 kr..Current price is: 5.995 kr..
-31%
Original price was: 5.795 kr..Current price is: 3.995 kr..
-25%
Original price was: 7.495 kr..Current price is: 5.595 kr..
-25%
Original price was: 5.995 kr..Current price is: 4.495 kr..

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.