LAY Small badmøbel med håndklædestang – 45 x 25 cm

Original price was: 7.495 kr..Current price is: 5.595 kr..

Med LAY Small badmøblet på 45 x 25 cm har du den perfekte løsning til de mindre badeværelser. Om det er til det lille, klemte københavnerbadeværelse eller til et gæste toilet, bruger LAY Small den helt rigtige mængde plads, så du stadig kan færdes frit i rummet.

Møblet er mat hvid solid surface, hvilket har flere fordele. Det er 100% massiv og gennemfarvet, kan tåle direkte vandpåvirkning fra f.eks. bruser, gulner ikke med tiden, er let at vedligeholde, modstandsdygtig overfor varme, kemikalier, kalkfjerner og skurepulver (dog ikke stærke kemikalier) og kan pudses op med en pudsesvamp, hvis der skulle komme skader.

Du kan vælge om møblet skal være med eller uden hanehul og til venstre eller højre, alt efter din personlige præference. Du vælger også selv, om den pulverlakeret håndklædestang skal være i den klassiske hvide eller sorte farve eller en valgfri farve ud fra NCS-systemet, så du kan få præcis den farve, du drømmer om.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Leveringstid: Ca. 4 uger fra odre
  • Der medfølger monteringsbolte til vægmontering
  • Bredde på møblet: 45 cm
  • Dybde på møblet: 25 cm
  • Højde på møblet: 26 cm
  • Mål på håndklædestang: 45,7x19x4 cm
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Hanehul

Hanehul til højre, Hanehul til venstre, Uden hanehul til højre, Uden hanehul til venstre

Farve på håndklædestang

Hvid, Sort, Valgfri farve

Hanehul

Farve på håndklædestang

Vejl. pris

Sale

Uden hanehul til venstre, Uden hanehul til højre, Hanehul til venstre, Hanehul til højre

Valgfri farve, Sort, Hvid

7.495 kr.

5.595 kr.

Du kunne også være interesseret i...

-27%
Original price was: 3.695 kr..Current price is: 2.695 kr..
-30%
Original price was: 5.295 kr..Current price is: 3.695 kr..
PÅ LAGER
-37%
Original price was: 598 kr..Current price is: 379 kr..

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.