ASOLA med sort ramme – Flere størrelser

6.495 kr.7.195 kr.

Med det ovale ASOLA spejl får du fine former og praktikalitet i en samlet pakke. Det smukke, italienske design har et moderne udtryk, der passer lige ind i den nordiske indretning. Den brede, sortlakeret metalkant på 8 cm giver spejlet en fed detalje, og giver dig mulighed for at bruge det som afsætningsplads til parfumer, cremer, lys eller lignende.

Du kan vælge spejlet i 3 højder – 90, 105 og 135 cm, så du kan finde frem til det, der passer bedst ind i dit hjem. Spejlet kan desuden hænges både horisontalt og vertikalt, alt efter hvad du drømmer om.

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Højde: 90, 105 og 135 cm
  • Bredde: 50 cm
  • Dybde: 8 cm
  • Leveringstid: 6 uger
  • Skafvare – Ej returbar
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Højde

90 cm, 105 cm, 135 cm

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.