Casa serie – 4 farver

129 kr.3.999 kr.

Casa-serien opnår perfekt balance mellem stenens naturlige udseende og betonens industrielle kvaliteter. Dens tilsyneladende ensartede kalkholdige overflade med små småsten gør den ideel til brug i elegante moderne rum.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse

Trods serien er designet til at efterligne natursten, så kan den også ligne beton – det afhænger af øjnene der ser, og det er derfor du også finder serien under “beton-look”. At serien rummer begge look, synes vi blot gør den endnu mere interessant – og måske også mere langtidsholdbar indretningsmæssigt.

Specifikationer
  • Arkitektserie i topklasse
  • Retskåret kant
  • Normal leveringstid: 3-4 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Vejl. pris

FarveSale

Mosaikark

299,- kr.

30 x 60 cm

449,- kr.

60 x 60 cm

549,- kr.

Sokkelkant 5,5 x 60cm

129,- kr.

80 x 80 cm

698,- kr.

60 x 120 cm

798,- kr.

120 x 120 cm

898,- kr.

120 x 278 cm (Kun i Grigio og Beige)

3999,- kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser