Metro cream blank – Vægflise

398 kr.

Med sit klassiske design og store alsidighed, er metroflisen et ideelt valg for dig, hvis du drømmer om et tidsløst og moderne touch i dit hjem. Her får du en blank, cremefarvet overflade, der giver et varmt, stilet look i ethvert rum.

Metrofliserne har med sin karakteristiske facet-kant og klassiske størrelser på 7,5 x 15, 7,5 x 30 og 10 x 20 cm et ideelt format til badeværelset, hvor de skaber et rent og friskt udseende og tilføjer en luftig følelse til rummet. Den er også perfekt til køkkenet, hvor det er utrolig populært at bruge den som bagvæg eller stænkplade.

Foruden nedenstående størrelser, kan der tilkøbs et utal for forskellige afslutningskanter, dekorationsborter, sokkelkanter m.v., som kan tilkøbes stykvis. Du er velkommen til at kontakte os, hvis det skulle have din interesse.
Alle priser er vejledende – kontakt os gerne og få et konkret tilbud på fliser til dit projekt.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Kun egnet som vægflise
  • Produceret hvid ler i højeste kvalitet
  • Normal leveringstid: 2-3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Vejl. pris

Sale

7,5 x 15 cm, 7,5 x 30 cm, 10 x 20 cm

398 kr.

Du kunne også være interesseret i...

PÅ LAGER
-27%
Original price was: 449 kr..Current price is: 329 kr..
-25%
Original price was: 159 kr..Current price is: 119 kr..
-25%
Original price was: 159 kr..Current price is: 119 kr..
-34%
Original price was: 149 kr..Current price is: 99 kr..

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.