Piggo serie – Gulv og vægflise

698 kr.

Med Piggo serien får du en smuk, mat flise, du kan bruge til at skabe det fineste udtryk i hjemmet. Størrelsen på 6 x 37 cm gør, at flisen er ideel til alt fra sildeben til en helt klassisk opsætning, både på gulv og væg. Flisen kan bruges som stænkplade i køkkenet, som vægflise i brusenichen eller gulvflise i hele hjemmet – den kan holde til det hele.

Du kan vælge mellem 11 flotte farver, hvor hver farve changerer fra flise til flise. Dette giver et helt specielt spil i opsætningen af fliserne og giver et naturligt, roligt look.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Mål: 6 x 37 cm
  • Dybde: 9 mm
  • Antal fliser pr. kasse: 46 stk.
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Størrelse

6 x 37 cm

Farve

Beige, Fango, Grigio, Terra, Azzurro, Bianco, Blu, Malva, Nero, Ocra, Verde

Størrelse

Farve

Vejl. pris

Sale

6 x 37 cm

Blu, Ocra, Terra, Verde, Azzurro, Beige, Malva, Nero, Fango, Grigio, Bianco

698 kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.