Razzo serie – 6 farver

129 kr.899 kr.

Razzo-serien giver et moderne twist til venetianske terrazzofliser, blandt de mest berømte og populære italienske kreationer. Razzo er en flot kollektion, der passer ind i ethvert rum, fra gulv til vægge, både inde og ude.

Razzo serien er den perfekte kollektion til store overflader, såsom hotel-, restaurant- og butiksgulve, men den tilføjer også stil og karakter til ethvert rum i dit hjem.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • 100% Italiensk design og produktion
  • Retskåret kant
  • Klasse 5, frostsikker
  • Flisetykkelse: 9 mm
  • Overflade: R9
  • Normal leveringstid: 3-4 uger fra ordre
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Vejl. pris

FarveSale

20 x 20 cm

499,- kr.

30 x 60 cm

449,- kr.

60 x 60 cm

549,- kr.

60 x 120 cm

799,- kr.

120 x 120 cm

899,- kr.

7 x 60 cm (sokkelkant)

129,- kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.