Longo serie – Gulv og vægflise

479 kr.890 kr.

Med sit unikke format på 4,8 x 45 cm og 10 farverige nuancer, er Longo serien et smukt og anderledes bud til dig. Den specielle størrelse gør flisen ideel flere steder i hjemmet – som stænkplade i køkkenet, vægflise i brusenichen eller gulvflise i entreen. Longo kan nemlig også bruges på både gulvet- og væggen, så der er ingen grund til at begrænse sig.

Farverne har en naturlig forskellighed fra flise til flise, ligegyldigt hvilken nuance du vælger. Du får derfor et håndlavet look, der giver mere spil til dine fliser og skaber en charmerende stemning. Så hvis du drømmer om det farverige, unikke look, der skaber blikfang i hjemmet, er Longo serien lige noget for dig.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Mål: 4,8 x 45 cm
  • Dybde: 9,5 mm
  • Kan bruges som både gulv- og vægflise
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Størrelse

4,8 x 45 cm

Farve

Beige, Green, Ivory, Light Grey, Red, Sky, White, Acquamarine, Salmon, Blue

Størrelse

Farve

Vejl. pris

Sale

4,8 x 45 cm

Green, Sky, Acquamarine

890 kr.

479 kr.

4,8 x 45 cm

White, Blue, Beige, Ivory, Light Grey, Red, Salmon

890 kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.