Marble mosaik serie – Gulv og vægflise

2.700 kr.

Marble mosaik serien er perfekt til dig, der elsker de mindre formater. Her kan du vælge mellem 6 forskellige farve kombinationer, der alle har en glat, skinnende overflade og som har det smukkeste spil blandt sig. Vælg mellem to formater, 1 x 1 cm eller 2,5 x 2,5 cm, så du kan finde en, der passer perfekt hjem til dig.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Overflade: Marmor, glaseret, glat, skinnende
  • Format: 1 x 1 cm eller 2,5 x 2,5 cm
  • Arbejdsstørrelse 12 x 12 cm eller 23 x 23 cm
  • Tykkelse: 6,5 mm
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Størrelse

1 x 1 cm, 2,5 x 2,5 cm

Farve

Carrara White, Cielo, Illusion Beige, Illusion Dark, Labradorit Blue, Verde Alpi

Størrelse

Farve

Vejl. pris

Sale

2,5 x 2,5 cm, 1 x 1 cm

Verde Alpi, Labradorit Blue, Cielo, Illusion Dark, Illusion Beige, Carrara White

2.700 kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.