Harlem flise – 8 farver

399 kr.699 kr.

Trendy som kvarteret New York, som det refererer til. Blank og med dristige farver! En belægning, der vil give dit værelse en funklende og elegant atmosfære; væggen vil være den egentlige hovedperson. De otte forskellige nuancer i Harlem-serien gør det muligt at skabe alle de kombinationer og/eller kontraster, som du foretrækker.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Egnet som gulv- og vægfliser. Specifikationer
  • Overflade: Blank
  • Normal leveringstid: ca 3 uger
  • Tykkelse: 9,5 mm
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Vejl. pris

FarveSale

6 x 24,7 cm

699,- kr.

Sage 699 399,- kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.