Harlem flise – 8 farver

699 kr.

Trendy som kvarteret New York, som det refererer til. Blank og med dristige farver! En belægning, der vil give dit værelse en funklende og elegant atmosfære; væggen vil være den egentlige hovedperson. De otte forskellige nuancer i Harlem-serien gør det muligt at skabe alle de kombinationer og/eller kontraster, som du foretrækker.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Egnet som gulv- og vægfliser. Specifikationer
  • Overflade: Blank
  • Normal leveringstid: ca 3 uger
  • Tykkelse: 9,5 mm
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Størrelse

Vejl. pris

FarveSale

6 x 24,7 cm

699,- kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Vi har mange års erfaring inden for branchen og er et team med med kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og vi er altid parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt. Vores erfaring inden for branchen, har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser