Hologram serien – 4 farver

998 kr.2.249 kr.

Med den fine Hologram serie inviteret du lyset ind i dit hjem. De reflekterende hologramfliser kaster lyset rundt i rummet og skaber den fineste stemning. Hver flise har forskellig graduering, så ikke to er ens. Vælger du de holografiske fliser får du et mix af 24% holografiske, 38% blanke og 38% matte fliser. På den måde kan du skabe det vildeste udtryk. Du kan også vælge kun at modtage de blanke eller matte fliser, og på den måde få et ensartet look.

Fliserne er ideelle, hvis du ønsker mere wow-faktor på badeværelset eller i køkkenet.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Kun egnet som vægflise
  • Størrelse: 5 x 25 cm
  • Flisetykkelse: 8 mm
  • Produceret i hvid ler af højeste kvalitet
  • Normal leveringstid: 2-3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.
Størrelse

5 x 25 cm

Farve

Bubblegum, Candyfloss, Marsmellow, Unicorn

Overflade

Blank, Mat, Hologram

Størrelse

Vejl. pris

FarveSale

5 x 25 cm

2249,- kr.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.