Vintage serie – Vægflise

49 kr.598 kr.

Forestil dig et badeværelse (eller køkken) med et klassisk og stilfuldt look. Vintage-serien giver dig præcis dette udtryk med fliser, der har let uregelmæssige kanter og skiftende nuancer fra flise til flise. Alt dette bidrager til at fremhæve den karakteristiske vintage-stil.

Vintage er egnet til vægge og kan vælges i 10 forskellige farver – så du kan finde den, der passer perfekt til din personlige stil. Vælg mellem 2 klassiske formater, 13,2 x 13,2 cm og 6,5 x 20 cm, hvor du kan kombinere størrelser og farver som du ønsker. Du kan også vælge en Jolly decórflise på 1,2 x 20 cm, der giver en fin afslutning på dine fliser.

OBS: Husk spild! Gennemsnitlig anslået til 10%

-
+
Beskrivelse
Specifikationer
  • Kun eget som vægflise
  • Produceret i hvid ler af højeste kvalitet
  • Normal leveringstid: 3 uger
Dette er ikke en traditionel webshop, hvorfor du heller ikke køber noget endeligt. Du vælger dine produkter, gennemfører bestillingen og vi tager kontakt til dig med samlet tilbud, information om leveringstider og betalingsoplysninger.

Sådan foregår det

  1. Tilføj varer du ønsker
  2. Udfyld og afsend din ordre til os
  3. Du modtager en bekræftelse på vi har modtaget din henvendelse
  4. Når vi har tjekket oplysningerne sender vi dig et samlet tilbud, som du skriftligt skal acceptere, hvis tilbuddet skal sættes i ordre.

Har du brug for gratis hjælp og rådgivning?

Med mange års erfaring inden for branchen og med kompetencer inden for indretning og arkitektur er vi altid parat med råd og vejledning til netop dit projekt. Tag dine ideer og tegninger med, og lad os hjælpe med at finde de rigtige produkter og det rigtige udtryk til din bolig. Vi satser på altid at have den seneste nye trend og at solidt udvalg af klassikere, så vi kan ramme netop din smag og stil. Vi sikrer dig også den rigtige pris gennem et stærkt samarbejde med vores leverandører fra primært Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.